New Step by Step Map For prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Hızlı kuruluma sahip yeni nesil prefabrik ve konteyner yapılarımızla enerjiden madenciliğe, inşaattan havaalanı, yol ve baraj yapımına şantiye yapıları kuruyoruz.

Evet, prefabrik evler four mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden yapılır. Ev yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak şekilde malzeme imalatı yapılıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

Bunların yanı sıra galvaniz sac ise kaynak ile tutturulmak yerine vida ile sabitlenir. Bu işlemin amacı ise sert esen rüzgara karşı daha iyi direnç sağlamak ve üzerine yağan kar birikintisini Helloçbir sorun olmadan taşınabilmesidir. 

Prefabrik evler yeni ülkemizde yeni bir konsept olduğundan tapuları olup olmadığı konusunda birçok tartışma var.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi prefabrik ev ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Fugali ve fiber cement dış duvar paneller, betopan üzerine prefabrik ev modelleri kolayca kaplanılıp istenilen renge boyanarak eviniz daha şık bir tasarıma sahip olabilir.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

prefabrik ev modelleri Ruhsat süreci için istenilen mimari systemı prefabrik ev satın aldığınız firmadan talep edebilirsiniz. Arsa sahibinden konut yaptırması betonarme evlere göre çOkay daha kolay olduğunu fark edeceksiniz. Prefabrik ev neyden yapılır?

Betopanlar strafora kuvvetli yapıştırıcılarla yapıştırılır ve üzerine ağırlık konarak kopmaz hale getirilir. Strafor 16 dansti yoğunluğa sahiptir. U şeklindeki profillere panolar yerleştirilerek montaj yapılmaktadır. Bu arada çelik profiller beton zemine sabitlenmiştir. Pencere olan bölümdeki prefabrik panolarda pencere boşlukları olmaktadır. Bu boşluklara pencere kasalarının montajı prefabrik ev yapılır.

Türkiye’nin de her noktasında bu işlem gerçekleştirilebiliyor. Bu avantajlar bir araya geldiğinde ise hem daha uygun fiyata ev sahibi olmuş oluyorsunuz hem de herhangi bir mağduriyet yaşamıyorsunuz.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Report this wiki page